Susanne Kyndesen fik sit certifikat som yogalærer hos Tanja Sofie den 30. april 2017

Så snart hun havde booket sin plads på Yogauddannelsen i Århus, begyndte hun at dyrke yoga i min shala, så hun var godt forberedt til uddannelsen.

Her fangede vi Susanne inden uddannelsesstart og spurgte, hvorfor hun havde valgt at tage uddannelsen...

På billedet herunder overrækker jeg Susanne Kyndesens certifikat efter en flot eksamen og iøvrigt en energisk indsats igennem hele 5. sæson af Yogauddannelsen i Århus.

IMG_20170430_081

Herunder kan du se mig instruere Susanne i hands-on-rettelser, og i baggrunden flere af de andre aspiranter på 5. sæson godt igang at undervise hinanden på 3. uddannelsesweekend, lørdag den 29. oktober 2016.

IMG_20161029_014

Transcript af videointerview med Susanne

[af Morten Spindler]

Jeg hedder jeg Susanne Kyndsens og 53 år, har undervist i rigtig rigtig mange år, i gymnastik, aerobic og fitness og nu er jeg i den alder hvor jeg skal til at tænke i at lave noget andet. så nu har jeg slået mig på yoga.

I år har jeg undervist  et hold i Gedved gymnastik forening med 30 aktive på et yogahold. Men jeg mangler uddannelsen for at kunne vejlede  og give den rigtig rettelse på øvelserne. Føler jeg det er nødvendigt at få baggrundsviden og den rigtige uddannelse. SÅ derfor har jeg meldt mig til yogauddannelse ved Tanja Sofie i Århus fra september. Det glæder jeg mig til at lære st undervise, rette og lave alle øvelserne rigtig selv.

tanjasofie_outline_hvid.png

Tanja Sofie Schøndorff, grundlægger og ejer/leder af:
Yogauddannelsen v/Tanja Sofie
Hældagervej 165, st tv | Bredballe  |  7120 Vejle Ø (Gratis parkering ved døren)
Kontakt: Tanja Sofie Schøndorff • Mobil: 25679931 • E-mail: yoga@tanjasofie.dk

* * *

COOKIES:
Ja, vi bruger cookies (det er ganske harmløst, du kan læse mere om det her)

* * *

Denne side er bygget med Simplero.