Om Yogauddannelsen v/Tanja Sofie

Siden 2012 har jeg jeg været vært for min populære yogauddannelse.

Mere end 160 aspiranter har siden 2012 taget min uddannelse og fået deres certifikat...

– med mulighed for at registrere sig hos Yoga Alliance.

Rigtig mange af dem har fået job, startet egen skole eller på anden vis opnået det mål, de havde med uddannelsen – både privat og professionelt.

Mine erfaringer og de mange elevers feedback gør at jeg hvert år kan forbedre, raffinere og udvikle og tilbyde dig en stadigt bedre version af det allerede afprøvede program med det samme team af erfarne undervisere – ledet af mig som hovedunderviser.

Skriv dig på yogauddannelsens E-mailliste og få (blandt meget andet) en gratis prøvetime med mig...

Tanja Sofie

ALT OM YOGAUDDANNELSEN DET SIGER ELEVERNE

Stemningsbilleder

– fra tidligere sæsoner af Yogauddannelsen i Århus

1. sæson

Jeg har desværre ingen billeder fra 1. sæson, men til gengæld har jeg den store glæde, at 2 af mine 9 elever fra 1. sæson har undervist i min shala, Thomas er nu flyttet til Polen, og Dorthe Ramstedt Wilfang har indtil for nylig undervist flere ugentlige hold, heriblandt Hatha Flow + Blid Yoga

2. sæson

9 deltagere på 2. sæson fulgte med mig, da jeg startede min nye shala på Østboulevarden og flyttede yogauddannelsen med mig.

3. sæson

Antallet af deltagere steg til 14, hvilket var 60 procent mere end de første 2 sæsoner – og det viste sig at være et kæmpe plus for dynamikken på holdet.

4. sæson

Nu fik vi vokseværk og måtte finde nye lokaler på Viborgvej 161, fodi fjerde sæson talte 20 deltagere, og endnu en gang var det en kæmpe fordel, at holdet havde nået en størrelse, hvor alle kunne finde nogen at sparre med og øve sig på, når der skulle bruges kaniner til at øve undervisning og rettelser.

5. sæson

Et af de bedst sammentømrede hold nogensinde, hvor flere af deltagerne stadig mødes og laver yogarelaterede aktiviteter sammen.

6. sæson

Eksamen i maj 2018 var en succes, og alle deltagerne bestod, og mange er allerede igang med at bruge deres nye kundskaber.

7. sæson

Maj 2019 sluttede den sidste sæson, på 200 timer fordelt over 9. måneder – fremover er yogauddannelsen 250 timer på 4,5 måneder.

Skal du med på næste sæson af Yogauddannelsen?

11. sæson starter september 2021

tanjasofie_outline_hvid.png

Tanja Sofie Schøndorff, grundlægger og ejer/leder af:
Yogauddannelsen v/Tanja Sofie
Hældagervej 165, st tv | Bredballe  |  7120 Vejle Ø (Gratis parkering ved døren)
Kontakt: Tanja Sofie Schøndorff • Mobil: 25679931 • E-mail: yoga@tanjasofie.dk

* * *

COOKIES:
Ja, vi bruger cookies (det er ganske harmløst, du kan læse mere om det her)

* * *

Denne side er bygget med Simplero.