Nanna fik sit certifikat som yogalærer hos Tanja Sofie i maj 2014

Så snart hun havde booket sin plads på Yogauddannelsen i Århus, begyndte hun at dyrke yoga i min shala, så hun var godt forberedt til uddannelsen.

"Det fine ved denne uddannelse har været de     mange forskelligartede aspekter af yoga".

Nanna har undervist i yoga i mange år og nu med bredere viden og pallette at arbejde med. Underviser i design på Krabbesholm Højskole - bruger Ashtanga-yoga til at give eleverne kropslig forståelse og 'grounding'.

Transcript af videointerview med Nanna

[af Morten Spindler]

Jeg har undervist i yoga i mange år på en højskole, og den højskole arbejder jeg med kreativ fag. Jeg har mange unge der har brug at få en fornemmelse af deres krop og som har brug  en opmærksomhed på sig selv en lidt anden måde, der kommer yoga ind som et  godt fint redskab.

Jeg har arbejdet med Ashtanga- yoga i 10 år og har undervist i 7 af årene. Det fine ved denne uddannelse er at jeg får en bredere palette at arbejde med. Får mange unge ind , som de kender godt yoga og der kommer fra miljøer og der er et  stort street cred for yoga i det hele taget.

Jeg har en fornemmelse af, at jeg har fået  flere nuancer at arbejde med og giver dem muligheden for at være i sig selv og finde selv på en lidt finere måde end det de står i lige nu og her. Det er største udbytte jeg har fået af denne uddannelse.

nanna_season2udd

tanjasofie_outline_hvid.png

Tanja Sofie Schøndorff, grundlægger og ejer/leder af:
Yogauddannelsen v/Tanja Sofie
Hældagervej 165, st tv | Bredballe  |  7120 Vejle Ø (Gratis parkering ved døren)
Kontakt: Tanja Sofie Schøndorff • Mobil: 25679931 • E-mail: yoga@tanjasofie.dk

* * *

COOKIES:
Ja, vi bruger cookies (det er ganske harmløst, du kan læse mere om det her)

* * *

Denne side er bygget med Simplero.