Yoga mod bylder?

yogamodbylder

En ting, du hurtigt vil opdage, når du tager min uddannelse (eller blot følger mine emails)...

Jeg laver ikke voodoo om natten, når månen er fuld

– eller andet kvaksalveri.

For nogen er det måske kontroversielt i denne meget ... skal vi sige... brogede yogaverden.

Så »yoga mod bylder« var selfølgelig bare gas – yoga har ingen virkning på bylder.

Til gengæld er der allerede gået hul på bylden i forhold til salget af pladser på 12. sæson.

Ja, jeg kalder det »salg«, og der er jeg nok også lidt en outsider i yogabranchen. Men jeg er stolt af, at yoga har været mit levebrød i det meste af mit voksenliv, og jeg kan godt lide at kalde en spade for en spade, så hvis det frastøder dig, er vi ikke et match. Den samme ærlighed og no-bs tilgang vil du opleve, når jeg og mit team underviser dig på yogauddannelsen, og jeg er ikke bange for at sige noget der går imod mine egne yogalærere og/eller den gængse opfattelse, hvis jeg kan se, at det ikke holder vand i forhold til fx anatomi.

Så.

Selvom jeg giver dig det bedste af mine erfaringer og min viden...

...lærer jeg dig samtidig at tænke kritisk og ikke tro, at nogen har den endegyldige sandhed om noget.

(Heller ikke jeg.)

Hvis en elev vil slå på shaman-tromme for den store ånd, så fred være med det.

20211030_tanja


Men det har aldrig været en del af min yogaverden og det bliver aldrig en del af min uddannelse.

Hos mig lærer du til gengæld at komme dybt ned i din praksis, du får en god basisviden om anatomi, vi dyrker yogafilosofi, forskellige yogaformer samt de mest almindelige yogastillinger – og sidst men ikke mindst, så lærer du at blive en knaldhamrende dygtig underviser, hvis jeg selv skal sige det.

Men tilbage til bylden, som der er hul på.

Det er kun et par uger siden at jeg åbnede for tilmelding.

Der er 4 måneder til vi starter.

Alligevel er de første 2 pladser allerede solgt og det vælter dagligt ind med henvendelser fra læsere, som gerne vil kigge forbi eller blot have en snak i telefonen.

Og så er der min Sneak Peek Facebook-gruppe.

Der står allerede masser af yogi'er i kø og venter på at vi åbner døren til gruppen den 11. november.

For at ansøge, skal du først skrive dig op på min e-mailliste:

TILMELD EMAILS >


Kh Tanja Sofietanjasofie_outline_hvid.png

Yogauddannelsen v/Tanja Sofie Schøndorff
Undervisningssted: Hældagervej 165, st tv | Bredballe  |  7120 Vejle Ø
(Gratis parkering ved døren)

CVR-35130993
Kontakt: Tanja Sofie Schøndorff
Mobil: 25 67 99 31
E-mail: yoga@tanjasofie.dk

* * *

COOKIES:
Ja, vi bruger cookies (det er ganske harmløst, du kan læse mere om det her)

* * *

Denne side er bygget med Simplero.