Endnu en Heart of Yoga festival (2019) står for døren – vi gentager succesen fra sidste år.

hoy-festival2019_1200x628-social

I 2018 startede jeg noget, som jeg håbede ville blive en tradition...selvom der allerede var flere andre lignende arrangementer i Århus – blandt andet Yoga Days, et arrangement jeg selv har deltaget og undervist på i flere år.

Heart of Yoga FESTIVAL blev en bragende succes sidste år, hvor vi havde fuldt booket på mange af holdene.

Salget af billetter til HOY Festival 2019 går allerede strygende, så jeg forventer at det bliver samme billede i år.

 

IMG_20180819_015.jpg


Det lykkedes os dog at få afstemt salg af billetter så godt, at ingen måtte gå forgæves og kunne få plads på alle de hold, de ønskede, og de erfaringer drager vi selvfølgelig på, når vi planlægger årets arrangement.

Een af de besøgende (som vi håber dukker op igen) var så ihærdig, at hun mødte op til alle 12 planlagte tider – desværre blev hun forhindret i at nå frem til tiden på det første hold, så hun nåede »kun« at deltage på 11 hold. Alligevel deltog hun – så vidt jeg kan se – på mere end dobbelt så mange hold som nummer 2, så 11 hold er stadig en flot rekord.

Her er et billede af Jana (sammen med undertegnede) efter Heart of Yoga Festival i 2018.

IMG_20180819_020.jpg


Traditionen tro, så er alle hold på vores festival også hold, som du efterfølgende kan finde på min yogaskole Heart of Yogas program.

Det var måske også medvirkende årsag til, at over 40 af deltagerne fra sidste år meldte sig ind efter festivallen, så ud over at det er en god reklame for vores hyggelige yogaskole – er jeg også stolt over at sætte et lille fingeraftryk på det yogahistoriske landkort, fordi vores festival åbenbart giver nye folk lyst til at komme igang med yogaen, der har givet mig så meget livsglæde og indhold igennem det meste af mit voksenliv.

På Heart of Yoga Festival vil du finde mange forskellige yogaformer...

– fra de helt dynamiske hvor du får sved på panden til de helt blide, hvor det primært handler om stræk og mindfulness, og der er også en masse for dem ind imellem.

IMG_20180817_010_social.jpg


Prisen for at deltage har bevæget sig en lille smule op, da vi havde et stort underskud på sidste års festival. Helt bevidst vil vi IKKE basere festivallen på yogalærere, der kommer udefra og underviser gratis. Ikke et ondt ord om dén strategi (som andre bruger), men vi baserer dette arrangement på lærere fra vores egne rækker og betaler dem fuld løn for deres store indsats, som ikke er mindre (tværtimod) på denne festival, end til hverdag når de underviser.

Normalprisen i døren for arrangementet er 375,- kroner, men hvis du skriver dig på Heart of Yogas mailliste, så kan du købe din billet i forsalg til kun 199,- kroner, og det er stadig så billigt at enhver skulle kunne finde pengene. (Medlemmer i Heart of Yoga får en billet for 149,-).

Når man tænker på, at du for de penge kan komme til 12 forskellige yogatider (prøv bare at matche Jana’s rekort) og mindst 18 forskellige hold, så er 199,- en symbolsk betaling, og du kan endda få gratis forfriskninger med i den pris.

Der bliver også mulighed for at vinde yogamåtter ligesom sidste år.

IMG_20180819_019.jpg


Og skulle du få mod på at dyrke yoga fremover, så har vi et forrygende intro-tilbud for deltagerne som gælder indtil 1. september.

Jeg glæder mig meget til at se dig på Heart of Yoga Festival 2019.

Se info om arrangementet (og skriv dig på ventelisten) her:

festival.heartofyoga.dk

 

Tanja Sofie

 

tanjasofie_outline_hvid.png

Yogauddannelsen v/Tanja Sofie Schøndorff
Undervisningssted: Hældagervej 165, st tv | Bredballe  |  7120 Vejle Ø
(Gratis parkering ved døren)

CVR-35130993
Kontakt: Tanja Sofie Schøndorff
Mobil: 25 67 99 31
E-mail: yoga@tanjasofie.dk

* * *

COOKIES:
Ja, vi bruger cookies (det er ganske harmløst, du kan læse mere om det her)

* * *

Denne side er bygget med Simplero.