Begynderhold Ashtanga Yoga

NYT: 8 faste lektioner

Næste holdstart 5-9. marts 2018. (Se holdskema her).

Hos os er Ashtanga Yoga begynderhold et fast kursus på 8 lektioner (1 træning om ugen i 8 uger), hvor du starter helt fra begyndelsen og får en grundig gennemgang af de enkelte stillinger (asanas). Selvom vi kører fremad med 1 lektion om ugen, er du velkommen til at deltage på flere af begynderholdene, hvis du har tid og kræfter – der er i skrivende stund normalt 4-5 forskellige hold i løbet af ugen.

= = =
NB. Vi kører normalt intro-tilbud (for nye medlemmer) på medlemsskabet "Fri træning" i forbindelse med begynderhold start.
Få detaljer ved at tilmelde dig e-maillisten her >>
= = =

 

kollage ashtanga Yoga


Dette hold er for dig der ikke har dyrket Ashtanga Yoga før. I Ashtanga Yoga bruger vi et bestemt åndedræt under hele træningen, der hedder Ujjayi og nogle kropslåse kaldet bandhas, som du lærer på begynderholdet.

Når du følger et fast kursus over 8 gange/uger, får du stabilitet i træningen, du lærer de andre kursister at kende og timen kan starte der, hvor den foregående time sluttede.

Du lærer starten af første serie i ashtanga yoga.

Solhilsen A og B, første serie af ashtanga yoga op til Navasana (Båden). Du lærer de afsluttende stillinger inkl hvordan du arbejder sikkert med skulderstand og hovedstand.

 

Begynder Ashtanga


Har du kendskab til andre yogaformer, vil jeg stadig anbefale dig at starte på begynderholdet, så du lærer, ujjayi åndedrættet, solhilsnerne og rækkefølgen af de stående stillinger.

 

Klar til begynderholdet?

Du kan sende mig en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.,  eller ringe på +45 25 679 931

 

* * *

Er du ikke medlem?

Få en gratis prøvetime >>

Få en gratis prøvetime hos Tanja Sofie


Eller meld dig ind med det samme her >>